Τα κατοικίδια μας είναι πολύ περισσότερα από απλά ζωάκια που μοιράζονται το σπίτι μας. Είναι οι πιστοί σύντροφοί μας, οι ακαταμάχητοι εκπρόσωποι της χαράς και οι πραγματικοί ήρωές μας. Και τώρα, με έναν συναρπαστικό συνδυασμό εμβληματικών χαρακτήρων και των αγαπημένων μας κατοικιδίων, μπορούμε να φέρουμε τη μαγεία του σύμπαντος των super heroes στην καθημερινότητά τους! Από κολάρα μέχρι μπολ για το φαγητό τους, τα αξεσουάρ θα κάνουν τις γάτες και τους σκύλους μας να αισθανθούν ακόμα πιο ιδιαίτεροι και στιλάτοι.

Δεκάδες αξεσουάρ από αγαπημένους ήρωες

 

Η Minnie Mouse είναι μια αγαπημένη φιγούρα από τον κόσμο της Disney, και τώρα μπορούμε να φέρουμε αυτόν τον μαγικό χαρακτήρα στη ζωή των κατοικιδίων μας. Ένα μπολ κατοικιδίου με θέμα της Minnie Mouse θα προσθέσει μια γλυκιά και παιχνιδιάρικη πινελιά στην ώρα του φαγητού ή του πόσιμου νερού του αγαπημένου μας. Επιπλέον, μπορούμε να βρούμε κρεβάτι κατοικίδιων με θέμα τη Minnie Mouse θα προσφέρει στο κατοικίδιό μας έναν άνετο και ασφαλή χώρο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον ύπνο του. 

 

Frisbie Marvel

 

Ανέλπιστα πρωτότυπα αξεσουάρ για κατοικίδια

 

Εκτός από τα συνηθισμένα αξεσουάρ, μπορούμε να ανακαλύψουμε και πρωτότυπα και αναπάντεχα αξεσουάρ για τα κατοικίδια μας. Παραδείγματος χάριν, μπορούμε να βρούμε ένα μασητικό του Iron Man που είναι άλλωστε γνωστός για την ευφυΐα και τις τεχνολογικές του εφευρέσεις, αλλά και με τον Captain America! Με αυτό τον τρόπο, προσφέρουμε μια δραστηριότητα απασχόλησης στο σκύλο μας, καθώς είναι κάτι ασφαλές και ευχάριστο για να μασήσουν, ταυτόχρονα προωθώντας την καλή τους υγεία. 

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα Marvel - Logo Φούτερ για σκύλους που είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και προσφέρουν άνεση και στυλ στους τετράποδους φίλους μας. Από τις μικρότερες ράτσες μέχρι τις μεγαλύτερες, θα βρείτε το κατάλληλο μέγεθος, ώστε το κατοικίδιο σας να παραμένει ζεστό τους δροσερούς μήνες και φυσικά, να ξεχωρίζει για το στυλάτο και μοναδικό του look!

Αναζητήστε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ και τις ανάγκες των ζώων σας και δημιουργήστε μια μοναδική και προσαρμοσμένη εμφάνιση για αυτά. Θυμηθείτε όμως πάντα να λαμβάνετε υπόψη την άνεση και την ασφάλεια του κατοικιδίου σας και να μην του επιβάλλετε κάτι που δεν του αρέσει ή του προκαλεί δυσφορία. Καλή διασκέδαση! 

Ανακαλύψτε τα πιο hot αξεσουάρ για τα κατοικίδιά σας και δημιουργήστε μια πιο ηρω-ίστικη εμπειρία για τους πιστούς μας φίλους!

Στο efantasy.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους 


για να δώσετε μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα τους!

 

Ανακαλύψτε τα αξεσουάρ για κατοικίδια