Κουπόνι έκπτωσης 10% Φεβρουαρίου για τα μέλη μας: midfeb10 (δεν ισχύει για preorders)
Κουπόνι έκπτωσης 10% Φεβρουαρίου για τα μέλη μας: midfeb10 (δεν ισχύει για preorders)
Νέες αφίξεις
Προσφορές
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα

BLOG

278 άρθρα

Τριήμερο WPN Qualifiers στο eFantasy.gr Θεσσαλονίκης

Το τριήμερο 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2022, το eFantasy.gr Games 'n' Comics στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει πέντε Qualifiers για τους επερχόμενους τελικούς της Νάπολης.

MTG WPN European Qualifier Live Coverage (Day 2)

Η δεύτερη μέρα των Magic the Gathering προκριματικών για τα European Finals ξεκίνησε με την συμμετοχή 67 παιχτών από 5 χώρες! Το format είναι Dominaria United Sealed με Top 8 booster draft!

MTG WPN European Qualifier Live Coverage (Day 1)

Το πρώτο WPN European Qualifier ξεκίνησε με 66 Pioneer παίχτες από 5 χώρες να διεκδικούν την πρώτη θέση και την πρόκριση για τα European Finals!

Ποιός είναι ο Black Adam;

Η DC με την ταινία "Black Adam" ετοιμάζεται αυτήν τη στιγμή να αλλάξει την ιεραρχία των υπερήρωων κι εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επερχόμενη ταινία.

Rick and Morty : Οι θεωρίες της 6ης σεζόν

Οι θεωρίες για το Rick and Morty είναι πάρα πολλές κατά τις σεζόν και σήμερα θα δούμε δύο θεωρίες που μας επιβεβαίωσε η 6η σεζόν.

Τα χειρότερα anime spin-offs που δεν ζήτησε κανείς

Μερικά από τα καλύτερα franchise έχουν τα απολύτως χειρότερα spin-offs και σήμερα θα δούμε ποια είναι αυτά.

House of the Dragon: 5 διαφορές ανάμεσα στο βιβλίο και την σειρά

Σε αντίθεση με την αρχική σειρά, το αρχικό υλικό του House of the Dragon, του μυθιστορήματος Fire and Blood του George R. R. Martin, δεν είναι αφήγηση και έτσι υπάρχουν μερικές συγκεκριμένες αλλαγές που έκαναν στο αρχικό υλικό από το πρώτο επεισόδιο.

Pokémon Scarlet και Pokémon Violet : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Pokémon Scarlet and Violet θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου στο Nintendo Switch και σήμερα θα δούμε δούμε τι έχει δείξει μέχρι στιγμής η The Pokémon Company στο Pokémon Scarlet and Violet. 

5 cozy ρομαντικές κομεντί για το φθινόπωρο

Οι ρομαντικές κομεντί είναι υπέροχες κάθε εποχή του χρόνου, αλλά είναι ιδιαίτερα απολαυστικές όταν αρχίζουν οι φθινοπωρινοί μήνες και σήμερα έχουμε 5 rom-coms για να δείτε με ένα ζεστό τσάι.

80's: Η τεχνολογία και τα gadgets που ξεχάσαμε

Έχουμε πολλά για να ευχαριστήσουμε τους μηχανικούς της δεκαετίας του '80 και για να αναγνωρίσουμε τα επιτεύγματά τους, κι έτσι έχουμε επιλέξει τα καλύτερα ξεχασμένα gadget της δεκαετίας του '80.
0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού