Νέες αφίξεις
Offers
Preorders
Best sellers
0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού

BLOG

184 άρθρα

Upcoming σειρές βασισμένες σε videogames

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές επερχόμενες σειρές οι οποίες θα είναι βασισμένες σε γνωστά franchise βιντεοπαιχνιδιών, και σήμερα θα δούμε μερικές από αυτές.

Τα Anime trends που ξεκίνησε η Sailor Moon

Από τον καθορισμό των προτύπων για τα magical girls μέχρι το άνοιγμα του δρόμου για ισχυρότερους γυναικείους χαρακτήρες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Sailor Moon είναι ένας από τους μεγαλύτερα trendsetters των anime.

Τα πιο ακριβά Amiibo που πωλήθηκαν ποτέ

Αν είστε λάτρης των Amiibo, σήμερα έχουμε μια λίστα με τα 5 Amiibo που έχουν την μεγαλύτερη αξία αυτή τη στιγμή.

Τα καλύτερα Pokémon που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ

Ανάμεσα σε όλες τις κυκλοφορίες παιχνιδιών Pokémon υπήρξαν μερικά παιχνίδια που για τον ένα ή τον άλλο λόγο ξεχώρισαν στο κοινό

YU-GI-OH! TCG 17 May 2022 Banlist Analysis

Άλλη μια βόμβα Banlist έπεσε από την Konami. Αυτή τη φορά είναι ισχυρότερη από την προηγούμενη! Όλοι οι παίκτες τον τελευταίο μήνα την περίμεναν με ανυπομονησία! Πάμε να ανακαλύψουμε αν οι ευχές των παικτών βγήκαν πραγματικότητα και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει!

Ταινίες που στο τέλος μας απογοήτευσαν

Πολλές ταινίες με πολύ καλές ιστορίες, έχουν καταστραφεί από ένα κακό τέλος και να απογοητεύσουν το κοινό και σήμερα έχουμε πέντε από αυτές.

5 σειρές που έκαναν πάταγο όταν βγήκαν

Πλέον υπάρχουν πάρα πολλές σειρές που περνάνε απαρατήρητες, όμως υπάρχουν και αυτές που ελκύουν τον κόσμο με την κυκλοφορία τους και σήμερα θα δούμε μερικές από αυτές.

80's Anime που κάθε anime fan πρέπει να δει

Κάθε δεκαετία έχει το δικό της στυλ και καινοτομίες στα anime που κυκλοφόρησαν. Σήμερα κάνουμε μια αναδρομή στα 80's και έχουμε 5 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε.

Τα καλύτερα Nintendo Game & Watch

Η κονσόλα Game & Watch της Nintendo ήταν τεράστια επιτυχία στα 80's και επηρέασε τις κονσόλες μέχρι και σήμερα. Ως tribute λοιπόν, έχουμε τις πιο αξιοσημείωτες κυκλοφορίες του Game & Watch.

5 ομάδες των Avengers που δεν υπάρχουν ακόμα στο MCU

Εκτός από τους γνωστούς σε όλους μας Avengers του MCU, στα κόμικς υπάρχει πληθώρα ομάδων Avengers, όλες ξεχωριστές με τον δικό τους τρόπο.