Το Magic: The Gathering, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια καρτών παγκοσμίως, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του κόσμου του ψυχαγωγικού gaming. Δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Richard Garfield και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1993 από την εταιρεία  Wizards of the Coast. Το Magic συνδυάζει την εξαιρετική στρατηγική με τη μαγεία των καρτών. Είναι ευρέως γνωστό και με την ονομασία MTG και έχει λάβει αμέτρητα βραβεία ως ένα από τα κορυφαία παιχνίδια φαντασίας.

 

Επιδέξιοι μάγοι και μαγικές κάρτες: Γνωρίστε το MTG

 

Το Magic: The Gathering είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό παιχνίδι καρτών. Σε αυτόν τον κόσμο, η συλλογή καρτών αποτελεί τον βασικό πυλώνα του παιχνιδιού, ενώ ο ανταγωνισμός και η στρατηγική είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Για να κυριαρχήσετε, πρέπει να κατανοήσετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες των καρτών σας και να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό deck.

 

Magic The Gathering

 

Κάθε κάρτα στο παιχνίδι διαθέτει μοναδικές λειτουργίες και ικανότητες, που επιτρέπουν στους παίκτες να επηρεάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, να επιτεθούν στους αντιπάλους τους ή να αμυνθούν απέναντι στις επιθέσεις τους. Η μοναδικότητα των καρτών έγκειται στο ότι επιτρέπουν στους παίκτες να δημιουργούν προσαρμοσμένες στρατηγικές και να ζήσουν μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καθώς συλλέγουν και ανταλλάσσουν κάρτες, μπορούν να χτίσουν τα δικά τους decks και να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους ανάλογα με τις παικτικές προτιμήσεις των αντιπάλων τους.

 

Magic The Gathering Boosters

 

Συνολικά, οι ξεχωριστές λειτουργίες και ικανότητες κάθε κάρτας στο Magic: The Gathering προσθέτουν πολυπλοκότητα, στρατηγική και απόλαυση στο παιχνίδι, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή και μακροβιότερα παιχνίδια καρτών στο είδος του.

 

Συμμετέχετε σε ένα τουρνουά Magic!

 

Το Magic: The Gathering διοργανώνει πολλά τουρνουά παγκοσμίως, προσφέροντας στους παίκτες την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν άλλους παίκτες και να διεκδικήσουν διάφορα βραβεία. Σε αυτά τα τουρνουά, οι παίκτες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους decks και στρατηγικές για να ανταγωνιστούν. 

Η Wizards of the Coast, η εταιρεία πίσω από το Magic: The Gathering, φιλοξενεί κάθε χρόνο συναρπαστικά τουρνουά που προσελκύουν εκατοντάδες παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι κορυφαίες διοργανώσεις που διοργανώνει η Wizards of the Coast είναι το Pro Tour και το Magic World Championship. Σε αυτά τα τουρνουά συγκεντρώνονται οι καλύτεροι παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη για να αναμετρηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή και εντυπωσιακά έπαθλα. 

Τα τουρνουά Magic προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε άλλους παίκτες, να μοιραστείτε την αγάπη για το παιχνίδι και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας. Είναι μια ευχάριστη πρόκληση και μια ευκαιρία να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας, να ανακαλύψετε νέες κάρτες και να εξελίξετε τις δεξιότητές σας στο παιχνίδι. 

Για όλους εσάς που διψάτε για συμμετοχές σε τουρνουά Magic The Gathering, το efantasy.gr έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό χώρο στην Θεσσαλονίκη, το efantasy.gr Game Arena στον οποίο διοργανώνονται Qualifiers για Εθνικές και Διεθνείς διοργανώσεις του Magic The Gathering και όχι μόνο.....

 

efantasy.gr Game Arena

 

 

Αναβαθμισμένη εμπειρία… με boosters!

 

Μπορείτε να εμπλουτίσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας με νέες κάρτες, αλλά και να ενισχύσετε τη συλλογή σας ή να αναβαθμίσετε τα decks σας με τα boosters (ή booster packs). Κάθε booster περιέχει συνήθως 15 κάρτες, αλλά μπορεί να υπάρχουν και ειδικά boosters που περιέχουν λιγότερες κάρτες ανάλογα με το σετ του παιχνιδιού.

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το δημοφιλέστερο expansion του παιχνιδιού, αυτό δεν είναι άλλο από το Dominaria. Πρόκειται για ένα ειδικό σετ καρτών που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 και αναδεικνύει τον ομώνυμο φανταστικό κόσμο του MTG. Η περιπέτεια στον πλανήτη Dominaria, που αποτελεί τον κεντρικό κόσμο του παιχνιδιού, αποτελείται από εμβληματικούς χαρακτήρες και συναρπαστικές περιπέτειες, που οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν για να δημιουργήσουν νέα, ισχυρά decks.

Αν αγαπάτε τη φαντασία και τα στρατηγικά παιχνίδια, τότε το Magic: The Gathering είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Ανακαλύψτε τον αληθινό μάγο που κρύβεται μέσα σας! Ο κόσμος του Magic: The Gathering σας προσκαλεί να ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, ένταση και αναπάντεχες, απολαυστικές μάχες!

Στο efantasy.gr θα βρείτε τα πάντα για παιχνίδι καρτών
Magic: The Gathering για να περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

 

Ανακάλυψε τα πάντα για το

Magic: The Gathering