Είστε έτοιμοι να εισβάλλετε στον μαγικό κόσμο του Hogwarts (Χόγκουαρτς), τη μεγαλύτερη Σχολή Μαγείας στον κόσμο; Με το επιτραπέζιο παιχνίδι Harry Potter: Ένας Χρόνος Στο Χόγκουαρτς, η περιπέτεια αρχίζει τώρα!

 

Επιλέξτε ρόλο και ξεκινήστε μια μαγική περιπέτεια

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μόλις γίνατε δεκτοί στη Σχολή του Hogwarts, τη Μεγαλύτερη Σχολή Μαγείας στον κόσμο! Λάβατε ένα γράμμα από τον διευθυντή του σχολείου, Άλμπους Ντάμπλντορ, και όλα είναι πλέον έτοιμα για να εισέλθετε στην πιο διάσημη Σχολή Μαγείας. Η εκπαίδευσή σας θα ξεκινήσει μόλις ανοίξετε το επιτραπέζιο παιχνίδι "Harry Potter: Ένας Χρόνος Στο Χόγκουαρτς” Ένας Χρόνος Στο Χόγκουαρτς"! Ένας μαγικός κόσμος γεμάτος περιπέτειες, φαντασία και διασκέδαση σας περιμένει!

Οι πόρτες του Hogwarts ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο των μαθητών. Καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής σας εκπαίδευσης, θα μάθετε να κυριαρχείτε και να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας με ξόρκια και φίλτρα, αλλά και να αντιμετωπίζετε τις δυνάμεις του κακού. Θα σας δοθεί επίσης η τεράστια τιμή να συμμετάσχετε στο House Cup.

 

Harry Potter: Ένας Χρόνος Στο Χόγκουαρτ

 

Μπορείτε να εξερευνήσετε τη Μεγάλη Αίθουσα του Χόγκουαρτς (Great Hall) και να αντιμετωπίσετε τις μοναδικές προκλήσεις και τις αποστολές που σας προσφέρει το παιχνίδι. Μετακινηθείτε μεταξύ των τοποθεσιών στον χάρτη του Hogwarts, συναντήστε τους αγαπημένους σας συμμαθητές, όπως ο Ρον Ουίζλι και η Ερμιόνη Γκρέιντζερ, για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εχθρούς από τον κόσμο του Harry Potter. Αποκτήστε μαγικές ικανότητες, συλλέξτε αντικείμενα και αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας καθώς προχωράτε στην περιπέτεια. 

Με το επιτραπέζιο παιχνίδι "Harry Potter: Ένας Χρόνος Στο Χόγκουαρτς", έχετε την ευκαιρία να ξαναζήσετε τον θρύλο του Χάρι Πότερ με τον ρόλο του αγαπημένου σας χαρακτήρα και να κερδίσετε το παιχνίδι συλλέγοντας όσους περισσότερους πόντους οίκων μπορείτε, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα Quidditch, πολεμώντας με άλλους μαθητές, ολοκληρώνοντας μαθήματα και, φυσικά, ολοκληρώνοντας επικίνδυνες αποστολές που θα αποτρέψουν την επιστροφή του Άρχοντα Βόλντεμορτ! 

Χρησιμοποιήστε ξόρκια με τις ειδικές κάρτες, βελτιώστε τις επιθέσεις σας και απολαύστε τη μαγική περιπέτεια του Χάρι Πότερ με τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Ανάλογα με την ηλικία των παικτών, την επιθυμητή διάρκεια του παιχνιδιού και τα αγαπημένα σας αποσπάσματα από τη σειρά, μπορείτε να ζήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού, επιλέγοντας ανάμεσα σε "Beginner Wizard", "Advanced Wizard or Teaming" ( και "Return of Lord Voldemort".

 

Αντιμετωπίζοντας τον Lord Voldemort… ή μήπως όχι;

 

Εάν επιλέξετε τον τρόπο παιχνιδιού "Return of Lord Voldemort," θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πιο μεγάλη απειλή του μαγικού κόσμου, τον σκοτεινό μάγο Voldemort. Για να τον νικήσετε, πρέπει να αναζητήσετε και να καταστρέψετε τα ισχυρά μαγικά αντικείμενα που αποκαλούνται πεμπτουσιωτές (Horcruxes). Ένα από αυτά είναι το δαχτυλίδι, στο οποίο ο Voldemort έχει κρύψει ένα κομμάτι από την ψυχή του με σκοπό να αποκτήσει την αθανασία.  Ωστόσο, αν θέλετε να υποστηρίξετε εκείνον που… “δεν λέμε το όνομά του", μπορείτε να γίνετε ένας Θανατοφάγος και να βοηθήσετε τον Voldemort να επιστρέψει στη ζωή. 

Μπορείτε να παίξετε το επιτραπέζιο παιχνίδι "Harry Potter: Ένας Χρόνος Στο Χόγκουαρτς" είτε μόνοι σας, είτε με μια ομάδα παικτών, είτε ακόμη και αντιμετωπίζοντας άλλους μάγους! Το παιχνίδι περιλαμβάνει 30 κάρτες αποστολών που καλύπτουν ολόκληρη την ιστορία του Χάρι Πότερ. Οι αποστολές 1-10 βασίζονται στο πρώτο, δεύτερο και τρίτο βιβλίο και τις αντίστοιχες ταινίες, ενώ οι αποστολές 11-20 αφορούν τον τέταρτο και πέμπτο τόμο, και οι αποστολές 21-30 αναπαράγουν τα γεγονότα από τον έκτο και έβδομο τόμο. Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω και έχει μέση διάρκεια 20 έως 45 λεπτά.

Βρείτε στο efantasy.gr το επιτραπέζιο Harry Potter: Ένας Χρόνος Στο Χόγκουαρτς αλλά και περισσότερα 100+ επιτραπέζια βασισμένα σε τίτλους ταινιών & βιβλίων!

 

Ανακάλυψε το επιτραπέζιο παιχνίδι