Το Office θεωρείται ένα από τα πιο αστεία sitcom σε χώρο εργασίας που έγιναν ποτέ. Το σόου ήταν μια προσαρμογή από τη βρετανική εκδοχή, αλλά σύντομα απέκτησε τη δική της προσωπικότητα που οδήγησε σε ένα μεγάλο fandom. Με πρωταγωνιστές τους Steve Carell ως Michael Scott, Rainn Wilson ως Dwight Schrute, John Krasinski ως Jim Halpert και Jenna Fischer ως Pam Beasly, η σειρά ολοκληρώθηκε το 2013.Αν λοιπόν είστε μεγάλος θαυμαστής της σειράς, δείτε πέντε λιγότερο γνωστά στοιχεία για το The Office:

1. Θεματική μουσική επιλεγμένη από μέλη του καστ.

Η εμβληματική πλέον θεματική μουσική του σόου, που συνέθεσε ο Jay Ferguson, επιλέχθηκε στην πραγματικότητα από τα μέλη του καστ. Σε μια συνέντευξη του 2018 στο Indiewire, ο Steve Carell μοιράστηκε ότι ο δημιουργός Greg Daniels τους είχε δώσει τέσσερις επιλογές, αλλά αυτή ήταν η μουσική που άρεσε σε όλους. Ο Carell είπε, «Παρεμπιπτόντως, όλοι ψηφίσαμε για το θεματικό τραγούδι της σειράς. Είχαμε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του θεματικού τραγουδιού από διαφορετικούς καλλιτέχνες και ο Greg Daniels, ο παραγωγός, μας έστειλε όλες τις εκδοχές. Ως καστ λοιπόν, ψηφίσαμε αυτό που θα ήταν το θεματικό μας τραγούδι. Αν το καλοσκεφτείς, είναι κάπως κουλ.”

2. Το πραγματικό Scranton.

Το show διαδραματίζεται στο Scranton, αλλά στην πραγματικότητα γυρίστηκε στο Λος Άντζελες. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα κομμάτι του Scranton σε κάθε επεισόδιο του The Office. Οι τίτλοι έναρξης της εκπομπής μας δίνουν μια γεύση από το Scranton που στην πραγματικότητα γυρίστηκε από τον John Krasinski. Ο Krasinski ταξίδεψε στο Scranton αφού πήρε τον ρόλο του Jim και μάλιστα πήρε συνέντευξη από μερικούς πωλητές χαρτιού για έρευνα.

3. Το μουσείο του The Office.

Το 2013, το καστ και ο δημιουργός του The Office παρακολούθησαν το «The Office wrap party» στο Πανεπιστήμιο του Scranton. Εδώ, ο Greg Daniels αποκάλυψε ότι έχουν σώσει τα πάντα, από τα πλαστά μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του Office μέχρι τα χάρτινα αεροπλάνα της 9ης σεζόν, σε μια αποθήκη. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι το NBC σκέφτεται να ανοίξει ένα μουσείο αφιερωμένο στην εκπομπή.

4. Η επιτυχία του Steve Carell άλλαξε τη μοίρα του The Office.

Το Office ήταν μια παρόμοια προσαρμογή της βρετανικής έκδοσης κατά την πρώτη σεζόν. Αφού τελείωσε η πρώτη σεζόν, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους η ταινία The 40-Year-Old Virgin με πρωταγωνιστή τον πρωταγωνιστή του The Office, Steve Carell, γεγονός που τον μετέτρεψε σε αστέρα του κινηματογράφου. Τότε ήταν που οι δημιουργοί του The Office αποφάσισαν να μαλακώσουν τον Michael Scott. Από τη δεύτερη σεζόν και μετά, βλέπουμε μια σημαντική αλλαγή στην σειρά και όλα αυτά μπορούν να πιστωθούν στην επιτυχία του Carell.

5. Η γυναίκα του Steve Carell στο The Office.

Θυμάστε όταν ο Michael έβγαινε με τη μεσίτη Carol η οποία τον χώρισε πριν από το χριστουγεννιάτικο πάρτι; Την Carol υποδύθηκε η Nancy Ellen, η οποία είναι, στην πραγματικότητα, η πραγματική σύζυγος του Steve.