To Seinfeld μεταφέρθηκε στο Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι μια νέα γενιά θαυμαστών έχει την ευκαιρία να μυηθεί σε ένα αμερικανικό κλασικό. Αλλά από πού να ξεκινήσουμε; Εδώ είναι τα 10 αγαπημένα μας επεισόδια, κατά σειρά προτίμησης, για να μπείτε και εσείς δειλά δειλά στον κόσμο του Seinfield.

 

  1. «The Bubble Boy» (επεισόδιο 45): Ο πιο απίθανος και ξεκαρδιστικός εχθρός του George ήταν ένα τρελό παιδί που αναγκάστηκε να ζήσει σε μια πλαστική φούσκα. Κατά τη διάρκεια ενός εξωφρενικού παιχνιδιού Trivial Pursuit.

 

  1. «The Junior Mint» (επεισόδιο 58): Η σπληνεκτομή δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική. Ο Kramer και ο Jerry παρατηρούν τη χειρουργική επέμβαση του πρώην υπέρβαρου φίλου της Elaine ("Let's go watch em slice this fat bastard up") και ένα κομμάτι από την καραμέλα του Kramer πέφτει στα σπλάχνα του ασθενούς. Αυτό είναι επίσης  το μόνο που θυμάται ο Jerry για το όνομα της νέας φίλης του είναι ότι ομοιοκαταληκτεί με ένα γυναικείο μέρος του σώματος.

 

  1. «The Library» (επεισόδιο 22): Ένα πολύ καθυστερημένο αντίγραφο του «Tropic of Cancer» έχει τον Jerry να χτυπά τo κεφάλι του με έναν αστυνομικό της βιβλιοθήκης (Philip Baker Hall), ενώ ο George αντιμετωπίζει τον κακό του δάσκαλο γυμνασίου στο γυμνάσιο («Can't standya!»).

 

  1. «The Chinese Restaurant» (επεισόδιο 16): Αρκετά επεισόδια πειραματίστηκαν με τον πραγματικό χρόνο, αλλά κανένα δεν ταίριαζε με την ευρηματικότητα αυτού του έπος της συμμορίας που περίμενε όχι τόσο υπομονετικά για ένα τραπέζι εστιατορίου. 

 

  1. «The Limo» (επεισόδιο 35): Ο Jerry και ο George φτιάχνουν ψεύτικα ονόματα για να πάρουν μια δωρεάν λιμουζίνα από το αεροδρόμιο, για να θεωρηθούν λανθασμένα με Ναζί. 

 

  1. «The Fix Up» (επεισόδιο 12): Τα προβλήματα του George με τις τουαλέτες ξεκινούν εδώ. Αυτή τη φορά, εγκαταλείπει μια δουλειά επειδή του αρνούνται τα κλειδιά του executive μπάνιου. Ο Kramer έχει την πρώτη του πραγματική ευκαιρία να λάμψει όταν αναζητά τη δική του εκδίκηση σε ένα πλυντήριο ρίχνοντας τσιμέντο σε ένα πλυντήριο.

 

  1. «The Bizarro Jerry» (επεισόδιο 129): Από τις δύο τελευταίες σεζόν που βασίζονται σε slapstick, αυτή είναι το μόνο αριστούργημα, καθώς η Elaine τρέχει με ένα νέο πλήθος που είναι βελτιωμένες εκδόσεις της κανονικής παρέας.

 

  1. «The Red Dot» (επεισόδιο 29): Ο George βρίσκει μια υπέροχη νέα δουλειά και στη συνέχεια τη χάνει αμέσως αφού κάνει σεξ με την καθαρίστρια του γραφείου. Για να κατευνάσει τη γυναίκα, της δίνει ένα πουλόβερ από κασμίρ με μια τελεία που είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμη, κάτι που περιγράφει επίσης την αξία που δίνει αυτή η τετράδα στη φιλία.

 

  1. «The Contest» (επεισόδιο 49): Ποιος είναι ο Master of Their Domain; Σαφώς, είναι ο συγγραφέας Λάρι Ντέιβιντ, ο οποίος επικεντρώθηκε σε αυτό το νευρικό επεισόδιο σχετικά με το ποιος μπορεί να απέχει περισσότερο από... ε... να ικανοποιήσει τον εαυτό του, σε μια πραγματική εμπειρία.

 

  1. «The Opposite» (επεισόδιο 82): Η Elaine και ο George φαινομενικά καταλήγουν να αλλάζουν θέσεις - εκείνη χάνει τη δουλειά της, εκείνος προσλαμβάνεται από τους Yankees - σε αυτό το επεισόδιο ορόσημο. Από εδώ και πέρα, ο George δεν είναι τόσο χαμένος και η Elaine ξεκινά την εξέλιξη της από το πιο λογικό μέλος της ομάδας στο πιο άθλιο μέλος της τετράδας.