Τον Δεκέμβριο κυκλοφορεί η νέα ταινία του διάσημου, αλλά αρκετά ταλαιπωρημένου, franchise των Ghostbusters. Μια ταινία που πάει από αναβολή σε αναβολή λόγω πανδημίας. Ας δούμε μερικά πράγματα σχετικά με αυτή.

Όπως πολλές ταινίες, αρχικά το Ghostbusters: Afterlife έπρεπε να βγεί το καλοκαίρι του 2020. Ωστόσο, λόγω του COVID-19, η ημερομηνία του μεταφέρθηκε τελικά στις 5 Μαρτίου 2021. Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2020, το Ghostbusters: Afterlife μεταφέρθηκε από την Άνοιξη 2021 στο Καλοκαίρι 2021 και μετά μεταφέρθηκε ξανά στο Νοέμβριο 2021. Θα έλεγε κανένας οτι η κυκλοφορία της είναι μια ταινία απο μόνη της. Ωστόσο, εάν τα πράγματα παραμείνουν τα ίδια, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2021. Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι δεν θα αλλάξει κάτι και θα την δούμε στις αίθουσες τις επόμενες βδομάδες.

Η επερχόμενη ταινία θα συνεχίσει να μεγαλώνει την κληρονομιά των αυθεντικών Ghostbusters παρουσιάζοντάς μας την επόμενη γενιά. Ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο κεφάλαιο για τον Peter Venkman του Bill Murray και τους υπόλοιπους Ghostbusters και τις οικογένειές τους.

Η ταινία φρόντισε να έχει ένα λαμπερό cast. Ο Πολ Ραντ θα υποδυθεί έναν δάσκαλο στο σχολείο με το όνομα Mr. Grooberson. Φαίνεται ότι ασχολείται πολύ με το κυνήγι φαντασμάτων και οδηγεί τα παιδιά στο δρόμο για να γίνουν Ghostbusters. Η Carrie Coon υποδύεται την Callie, μια φτωχή ανύπαντρη μαμά, που θα παρει τα παιδιά της, τον Trevor (Finn Wolfhard) και τη Phoebe (McKenna Grace) στο παλιό σπίτι του παππού τους. Ο Finn Wolfhard είναι πιο γνωστός για το ρόλο του Mike Wheeler στο Stranger Things. Έχει επίσης εμφανιστεί στα The Turning, The Goldfinch και IT.

Είναι σαφές από αυτήν την περιγραφή ότι η Φοίβη και ο Τρέβορ είναι άμεσοι απόγονοι ενός από τα αρχικούς Ghostbusters. Η ταινία θα τους ακολουθήσει καθώς μαθαίνουν την κληρονομιά τους και αναλαμβάνουν τα ηνία. Η ταινία δεν θα είναι πλήρες reboot του franchise. Αντ 'αυτού, θα είναι μια συνέχεια και η τρίτη δόση στις αρχικές ταινίες Ghostbusters. Το μεγαλύτερο πράγμα που συνδέει αυτήν την ταινία με τις πρωτότυπες ταινίες είναι ότι οι Callie, Phoebe και Trevor είναι όλοι μέλη της οικογένειας ενός από τους αρχικούς Ghostbusters. Δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος είναι ο παππούς του Τρέβορ και της Φοίβης, αλλά τα περισσότερα σημάδια δείχνουν ότι είναι τα εγγόνια του Έγκον Σπένγκλερ (τον οποίο έπαιξε ο αείμνηστος Χάρολντ Ράμις).

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την ταινία και ελπίζουμε στο να αναδείξει αυτό το ξεχασμένο franchise στην νέα γενιά. Και με αυτό το cast δεν θα μας φανεί απίθανο να τα καταφέρει. Η τρίτη ταινία και συνέχεια στα originals ελπίζουμε να ξεκινήσει μια σειρά ταινιών που θα απολαύσουμε όλοι. Γιατί έτσι κι αλλιώς, who you gonna call?

Ghostbusters Afterlife Funko POP!