Ένα από τα πολυαγαπημένα παιχνίδια φαντασίας το Dungeons & Dragons ζωντανεύει στην αίθουσα θεάτρου Sureal Art Space!

Έως τώρα οι λάτρεις του παιχνιδιού μπορούσαν να ζήσουν την εμπειρία του Dungeons & Dragons γύρω από ένα τραπέζι. Τώρα υπάρχει μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μία μοναδική αλλά και διαδραστική εμπειρία παρέα με την σχολή αυτοσχεδιασμού House o Improv σε μία εκπληκτική περιπλάνηση στο παιχνίδι Dungeons & Dragons με τίτλο της παράστασης "Improv and Dragons"!

Οι αυτοσχεδιαστές μας θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο φαντασίας γεμάτο μαγεία, επικές μάχες και απρόβλεπτες περιπέτειες. Οι ιστορίες θα αναπτυχθούν αυθόρμητα, καθώς οι χαρακτήρες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με τέρατα, θα λύσουν γρίφους και θα δημιουργήσουν την ιστορία με τη δική σας συνεισφορά.
Θα τα καταφέρουν άραγε;

Το πρωτότυπο format της παράστασης μας ακολουθεί μια τυπική παρέα των λεγόμενων rpg- άδων να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους επιτραπέζιο αλλά και τους χαρακτήρες τους στον φανταστικό κόσμο του D&D

 


Και όλα αυτά με τη συμμετοχή του κοινού στη δημιουργία των χαρακτήρων και την εξέλιξη της ιστορίας!

 

Θέατρο Sureal Art Space στις 21.30 για δύο μοναδικές παραστάσεις Παρασκευή και Κυριακή 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου. Εισιτήρια στο viva.gr και στο θέατρο.