Πριν λίγο καιρό, οι φαν του Karate Kid πήραν μια απο τις σειρές που ήθελαν και δεν το γνώριζαν. Μετά πλέον απο 3 σεζόν που η σχολή Cobra Kai επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα απο το Netflix είμαστε μήνες πριν απο την πρεμιέρα της 4η σεζόν. Τι περιμένουμε όμως απο την σειρά; Τι θα έρθει πίσω απο τις original ταινίες; Και φυσικά πως θα εξελιχθεί η ιστορία για τις επόμενες σεζόν; Αυτά θα δούμε σήμερα.

Η σεζόν 3 έφερε πίσω μερικούς σημαντικούς χαρακτήρες Karate Kid. Στο τέλος της 3ης σεζόν η σειρά μας teasαρε με έναν νέο χαρακτήρα. Ο πιο πιθανός υποψήφιος είναι ο Terry Silver (Thomas Ian Griffith), ο συμπολεμιστής του Kreese και ο βασικός κακός από το The Karate Kid Part III. Η 3η σεζόν του Cobra Kai διερεύνησε το origin story του Kreese. Βλέπουμε την τραυματική εμπειρία του νέου Kreese (Barrett Carnahan) ως αιχμάλωτου πολέμου στο Βιετνάμ και πώς έσωσε τον φίλο του που του έδωσε το παρατσούκλι Twig (Nick Marini). Υπονοείται οτι ο Silver είναι αυτός ο φίλος. Στο The Karate Kid Part III, ο Silver ήταν πλούσιος διευθύνων σύμβουλος της DynaTox Industries, μιας αδίστακτης εταιρείας διάθεσης πυρηνικών αποβλήτων. Βοήθησε στη χρηματοδότηση των σχολείων Cobra Kai και ήταν μεγάλος χορηγός του τουρνουά καράτε All-Valley. Δεδομένου ότι το φινάλε της σεζόν 3 αποκαλύπτει ότι η σεζόν 4 οδηγείται σε μια ακόμη αναμέτρηση αυτού του τουρνουά, ο Silver θα ήταν μια καλή επιστροφή.

Με το cameo της σεζόν 2 του Chozen (Yuji Okumoto), το Cobra Kai έχει εξαντλήσει όλους τους κακούς από το The Karate Kid Part II εκτός από τον Sato (Danny Kamekona). Στη σεζόν 3, επεισόδιο 5, ο Chozen αποκαλύπτει στον Daniel ότι κληρονόμησε τα χειροποίητα αντικείμενα Miyagi-Do όταν πέθανε ο Sato. Οπότε δεν θα μπορέσουμε να τον δούμε.

Όμως, ας δούμε και τι άλλο περιμένουμε πέρα απο τα cameos. Ένα απο τα μεγαλύτερα μυστήρια του Κόμπρα Κάι ήταν η ταυτότητα της μαμάς της Τόρι. Οι περισσότεροι θαυμαστές πίστευαν ότι ήταν η Ali (Elisabeth Shue) επειδή η Tory παρουσιάστηκε στη σεζόν 2 ως «Tory… με ένα« Y »» που υπάρχει στην εισαγωγή της Ali στον Daniel στο The Karate Kid όταν είπε «Ali ... with a I.» Η μητέρα της Tory ήταν εκτός οθόνης σε μια σκηνή της 3ης σεζόν που προκάλεσε περαιτέρω υποψίες. Αλλά αργότερα στη σεζόν, ανακαλύπτουμε ότι η Ali είναι πίσω και πιο υγιής από ποτέ και τα δύο παιδιά της είναι ο Λούκας και η Άβα, όχι η Tory.

Ποια είναι λοιπόν η μαμά της Tory; Ας ελπίσουμε η 4η σεζόν να μας δώσει απαντήσεις.

Τέλος μια ακόμα μεγάλη έκπληξη που θα είχε ενδιαφέρον να δούμε, αν και απίθανο είναι η επιστροφή του Dre Parker (Jaden Smith). Στο Karate Kid του 2010, το οποίο παραμένει ένα απο τα πιο εμπορικά όλου του Franchise, ο Dre Parker είχε τον ρόλο του Daniel. Ωστόσο, δεν έγινε καμία ενέργεια για sequel στην ταινία που μας έδωσε τον Jackie Chan στον ρόλο του Mr. Han. Ένα cameo απο τον Jaden Smith θα άνοιγε τον δρόμο για την επιστροφή του Chan στο franchise αλλά είναι κάτι που δεν νομίζουμε οτι θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Εσείς τι περιμένετε απο την νέα σεζόν της σειράς; Ποιος πιστευετε οτι θα επιστρέφει απο τις ταινίες; Ποιον θα θέλατε να δείτε; Και ποιές είναι οι απαντήσεις που θα θέλατε να μάθετε; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μας υπόσχεται η 4η σεζόν. Μένουν λίγοι μήνες για να μάθουμε τι θα γίνει.