Οι ρομαντικές κομεντί είναι υπέροχες κάθε εποχή του χρόνου, αλλά είναι ιδιαίτερα απολαυστικές καθώς αλλάζουν οι εποχές και ο καιρός αρχίζει να δροσίζει. Με τον ερχομό του φθινοπώρου είναι ιδανικό να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι και να χαλαρώνετε για μερικές ώρες ενώ διαδραματίζεται μια ιστορία αγάπης. Το φθινόπωρο είναι μια ιδιαίτερη εποχή για προβολή rom-com. Αυτές οι ταινίες θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε watchlist αυτό το φθινόπωρο.

You've Got Mail 

Το You've Got Mail, θα βρίσκεται πάντα στις λίστες αγαπημένων rom-com. Η Meg Ryan και ο Tom Hanks είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι της δεκαετίας του '90 στην οθόνη και μαζί, παρουσιάζουν ένα (πρώιμο) ειδύλλιο στο Διαδίκτυο που περιπλέκεται από την πραγματική ζωή. Με τις αλλαγές των εποχών, τις σκηνές των εστιατορίων, τις βόλτες στο Central Park και τη ζεστασιά του Shop Around the Corner, δεν υπάρχει καλύτερο από αυτήν την ταινία για το φθινόπωρο.

While You Were Sleeping

Στο "While You Were Sleeping", η Sandra Bullock  είναι η Lucy, μια υπάλληλος του μετρό του Σικάγο που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Peter, έναν άντρα που δεν γνωρίζει. Όταν η Lucy σώζει τη ζωή του Peter, προσποιείται ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον αναίσθητο άνδρα. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο μερικά προβλήματα. Πρώτον, ο Peter έχει ήδη συλληφθεί και η Lucy ερωτεύεται τον αδερφό του, Jack, καθώς η ιστορία συνεχίζεται. Η ταινία είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε από το φθινόπωρο στον χειμώνα και βρίσκεται στο Disney+.

When Harry Met Sally 

Όσοι είστε fan του φθινοπώρου θα λατρέψετε το When Harry Met Sally. Αυτή η διάσημη rom-com διαδραματίζεται στο Manhattan, και ο Billy Crystal και η Meg Ryan το έκαναν το αριστούργημα που είναι. Οι χαρακτήρες τους συναντιούνται στα είκοσί τους και ταξιδεύουν μαζί σε όλη τη χώρα. Δεν είναι τόσο εγκάρδιοι στην αρχή, αλλά τελικά δημιουργούν μια φιλία και χρειάζονται δώδεκα χρόνια για να συναντηθούν τελικά ρομαντικά.

The Proposal

Η ταινία έχει ένα all-star cast και ξεκινά με τον κόσμο του γραφείου της συντάκτριας βιβλίων Margaret Tate (Sandra Bullock) και του βοηθού της, Andrew Paxton (Ryan Reynolds). Η Margaret εξαναγκάζει τον Andrew να προσποιηθεί ότι είναι αρραβωνιασμένος μαζί της, ώστε να μην μπορεί να απελαθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες πίσω στον Καναδά. Η παρωδία τους οδηγεί σε μια απόδραση στην Αλάσκα στην οποία πραγματικά ερωτεύονται. Τους γονείς του Andrew υποδύονται η Mary Steenburgen και ο Craig T. Nelson και η γιαγιά του δεν είναι άλλη από την Betty White. 

Life As We Know It

Η ταινία Life As We Know It έχει ένα αξιαγάπητο ζευγάρι του Josh Duhamel και της Katherine Heigl. Υποδύονται τους γνωστούς Eric Messer και Holly Berenson, δύο ενήλικες που αποκτούν από κοινού την επιμέλεια της κόρης των αγαπημένων τους φίλων όταν οι φίλοι πεθαίνουν. Η Holly και ο Messer δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον στην αρχή, αλλά έβαλαν την ενέργειά τους για να μεγαλώσουν το μωρό Sophie. Με τον καιρό, οι γονείς ερωτεύονται ο ένας τον άλλον. Ακριβώς όταν φαίνεται ότι όλα μπορεί να χαθούν, βρίσκουν τον τρόπο να γίνουν οικογένεια.