Τα συνεργατικά επιτραπέζια προσφέρουν ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο οι παρέες δουλεύουν μαζί προς ένα κοινό στόχο αντί να μάχονται μεταξύ τους για τη νίκη!

Αν θέλετε μία αλλαγή στις βραδιές επιτραπέζιων σας που θα αφήσει την ανταγωνιστικότητα για λίγο στην άκρη και θα φέρει την παρέα σας πιο κοντά, οι παρακάτω προτάσεις είναι οι κατάλληλες για να ξεκινήσετε!

Επιτραπέζιο Παιχνίδι: Pandemic

Διάφορες ασθένειες εξαπλώνονται ταυτόχρονα από πόλη σε πόλη και είναι η δουλειά σας ως ερευνητές να βρείτε τρόπους να τις περιορίσετε!

Ο κάθε παίκτης αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο μέσα στην ομάδα και πρέπει να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους ώστε να βρουν την κατάλληλη στρατηγική που θα σταματήσει την πανδημία που καραδοκεί!

Κατάλληλο για 2-4 παίκτες.

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Obscurio

Βρεθείτε σε μια μαγική βιβλιοθήκη που είναι στοιχειωμένη από ένα πνεύμα το οποίο προσπαθεί να σας εμποδίσει να δραπετεύσετε. Με σύμμαχο ένα μαγικό βιβλίο και έναν προδότη ανάμεσα σας οι πιθανότητες είναι αμετρητες!

Η επικοινωνία είναι μεταξύ των παικτών είναι σημαντική αλλά γίνεται πιο δύσκολη καθώς συναντάτε νέες παγίδες!

Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια που συνδυάζει την επικοινωνία μέσω εικόνων με τις αμφιβολίες που δημιουργεί η ύπαρξη ενός προδότη!

Κατάλληλο για 2-8 παίκτες.

Επιτραπέζιο παιχνίδι Η Αποστολή: Αναζητώντας τον Ένατο Πλανήτη

Η αναζήτηση του μυστηριώδους ένατου πλανήτη του Ηλιακού συστήματος βασίζεται πάνω σας! Μια επιστημονική περιπέτεια στην οποία πρέπει να ολοκληρώσετε αποστολές στο διάστημα δουλεύοντας συνεργατικά!

Για να καταφέρετε να συνεργαστείτε, όμως, χρειάζεστε πρωτίστως επικοινωνία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο στο διάστημα!

Κατάλληλο για 2-5 παίκτες.

Επιτραπέζιο Παιχνίδι: Arkham Horror

Η δεκαετία του 1920 δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρουμε! Αρχαίες, εξωγήινες οντότητες περιπλέκουν τα όρια μεταξύ των κόσμων και φέρνουν την καταστροφή! Θα καταφέρετε ως ερευνητές να σταματήσετε τις μυστικές τελετουργίες και να επαναφέρετε τον κόσμο στην πραγματικότητα που γνωρίζουμε;

Εσείς και η παρέα σας παίρνετε τον ρόλο ερευνητών και γίνεστε υπεύθυνοι να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να πολεμήσετε την μεγάλη απειλή πριν ο κόσμος καταστραφεί για πάντα!

Κατάλληλο για 1-6 παίκτες.

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Stranger Things: Attack of the Mind Flayer

Ένα γρήγορο, πρωτότυπο παιχνίδι μπλόφας γεμάτο εκπλήξεις εμπνευσμένο από την αγαπημένη μας σειρά! Δουλέψτε μαζί με την παρέα σας ενάντια στον Mind Flayer και τον στρατό του και αποφύγετε τις επιθέσεις του! Χρειάζεται, όμως, προσοχή γιατί ίσως κάποιοι από την ομάδα σας να είναι ήδη υπό την επιρροή του.

Θα χρησιμοποιήσετε το γύρο σας για να βοηθήσετε κάποιον συμπαίκτη σας, να τον βγάλετε εκτός μάχης ή θα κάνετε κάποιον να αλλάξει ομάδα;

Κατάλληλο για 4-10 παίκτες.


Τα παιχνίδια αυτά θα προσφέρουν μια αλλαγή στις βραδιές επιτραπεζίων σας και ίσως ανακαλύψετε πως σας ταιριάζει περισσότερο η συνεργασία ανάμεσά σας!

Δείτε και άλλες επιλογές επιτραπεζίων εδώ!