Όπως γνωρίζουμε όλοι το MCU έχει μεγάλη αγάπη για τα comics και οι διασκευές των μεγαλύτερων storylines όπως και σύμπτυξη μερικών είναι η αγαπημένη διαδικασία του Kevin Feige. Μαζέψαμε 5 από τα αγαπημένα μας comic arcs που θα ήταν πολύ αξιόλογες επιλογές για μελλοντικές ταινίες της σειράς του Tom Holland. Πάμε να δούμε μερικές.

Learning Curve

Αν και οι άνθρωποι συχνά επισημαίνουν ιστορίες που λαμβάνουν χώρα στην κανονική συνέχεια, ποτέ μην υποτιμάτε το Ultimate Universe. Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιστορίες Ultimate Spider-Man, αλλά μία από τις πιο υποτιμημένες είναι το "Learning Curve". Αν και είναι πιο διάσημος ως κακός Daredevil, ο Ultimate Kingpin ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του Spider-Man, με το "Learning Curve" να είναι η ιστορία που ξεκίνησε τους δύο. 

Ultimate Spider-Man Learning Curve

The Death Of Jean DeWolff

Μια από τις πιο σκοτεινές ιστορίες στην εγκυκλοπαίδεια του Spider-Man, "The Death Of Jean DeWolff" μπορεί να είναι δύσκολο να προσαρμοστεί στο MCU, καθώς η DeWolff δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Ωστόσο, δύο βασικά στοιχεία της ιστορίας την καθιστούν βασική υποψήφιο. Πρώτα απ 'όλα, ο MCU Spidey ήταν λίγο πολύ γλυκός με ελάχιστη ή καμία σύγκρουση, οπότε το να δώσουν μια μεγαλύτερη σύγκρουση στον Tom Holland δεν θα ήταν κακή ιδέα. Δεύτερον, αυτή η ιστορία ξεκίνησε μια ισχυρή φιλία μεταξύ του Spider-Man και του Daredevil, την οποία θα ήταν καταπληκτικό να δούμε στο The MCU.

 

To Have And To Hold

Πριν ο Joe Quesada αποφασίσει ότι το "One More Day" ήταν μια καλή ιδέα, ο γάμος του Peter Parker και της Mary Jane Watson ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πράγματα στα κόμικς. Η αγάπη τους ήταν το storyline που έκανε τον Spider-Man αυτό που ήταν, με το "To Have And To Hold" να είναι μια από τις τελευταίες μεγάλες αναμνήσεις της ιστορίας.

Στην ιστορία, χάρη στη φυγή του Spider-Man στην έκβαση του Civil War, ο Peter και η MJ τρέχουν σε φυγή, αφηγούμενοι όμορφες αναμνήσεις για το παρελθόν τους. Η Mary Jane δεν έχει καθιερωθεί εκατό τοις εκατό στο MCU, αλλά σαφώς η MJ της Zendaya υποτίθεται ότι θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο και σίγουρα έχουν πολλά να θυμηθούν για τη σχέση τους.


Nothing Can Stop The Juggernaut

Το Deadpool 2 μας έδωσε μια καλή έκδοση του Juggernaut, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε; Αν και δεν αναφέρεται τόσο πολύ όσο άλλες ιστορίες του, το "Nothing Can Stop The Juggernaut" είναι η καλύτερη ιστορία του Spider-Man από τον Roger Stern, έναν από τους καλύτερους συγγραφείς του Spidey. 

Όταν ο Juggernaut βάζει τα βλέμματα του σε κάποιον κοντά στον Spider-Man, ο Spidey πρέπει να κάνει ό, τι χρειάζεται για να σταματήσει το Juggernaut. Αυτό όχι μόνο θα μπορούσε να παρουσιάσει τους θαυμαστές του MCU σε έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς των X-Men, αλλά θα μπορούσε επίσης να αποδειχθεί μια μεγάλη αποδόμηση του Spider-Man και της σχέσης του με την ευθύνη. 

Astonishing Spider-Man & Wolverine

Παρακολουθώντας τον Kevin Feige να αντικαθιστούν τον Hugh Jackman θα είναι ένα δύσκολο χάπι για να καταπιεί για μερικούς οπαδούς, ωστόσο, αφού αυτό συμβαίνει με κάθε τρόπο, θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν μια δήλωση με αυτό. Το Astonishing Spider-Man & Wolverine ήταν μια φανταστική σειρά, για την οποία δεν μιλάμε τόσο πολύ. Το να δώσουν στον Spider-Man και τον Wolverine μια Buddy Cop ταινία όπου ξεκινάνε σαν εχθροί και στην συνέχεια γίνονται καλοί φίλοι θα ήταν μια φοβερή κίνηση για τα Marvel Studios και τη Sony. Θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο αφιέρωμα στο πώς ο Χιου Τζάκμαν υποτίθεται ότι εμφανίστηκε στο Spider-Man του 2002, μόνο και μόνο για να πέσει.