H πιο δύσκολη στιγμή για όλους μας είναι να διαλέξουμε ποια ταινία ή σειρά να δούμε στο Netflix. Εντάξει. Όχι και η πιο δύσκολη, αλλά όπως και με τις λίστες που σας προτείνουμε τι να δείτε σε ταινίες και σειρές, σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τις νέες Netflix Original σειρές και ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβρη για να απολάυσετε με τις ώρες στις γιορτές.

Χαμένοι στο Διάστημα: Σεζόν 3

Lost in Space: Season 3

Στην επική τελευταία σεζόν,το Άλφα του Κενταύρου είναι στο επίκεντρο της προσοχής των ρόμπινσον, σε αυτή την σειρά επιβίωσης που φτάνει στο τέλος της.

Ο Γητευτής: Σεζόν 2

The Witcher: Season 2

Επιστρέφει ο αγαπημένος μας γητευτής στην σειρά που μας χάρισε καταπληκτικές σκηνές και αναπάντεχα twists. Ο Geralt επιστρέφει στην μικρή οθόνη του Netflix και αναμένουμε να δούμε τις μας επιφυλάσει. Για να ξέρετε τι συμβαίνει δείτε το recap απο την πρώτη σεζόν που κάναμε.

Cobra Kai: Σεζόν 4

Cobra Kai: Season 4

Johnny και Daniel San επιστρέφουν για 4η φορά στις οθόνες μας. Το recap για τις πρώτες 3 σεζόν είναι διαθέσιμο στο eFantasy.gr και μπορείτε να μάθετε τι περιμένουμε απο αυτήν την σεζόν. 

Μην Κοιτάτε Πάνω

Don’t Look Up

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Απο τον δημιουργό του Vice και The Big Short με DiCaprio, Lawrence, Hill, Streep και ένα τεράστιο κάστ. Έρχεται σε αυτή την κωμωδία που υπόσχεται να σας κάνει να γελάσετε μέχρι τέλους.

Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Ο Δολοφόνος της Times Square

Crime Scene: The Times Square Killer

Ο νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς σύγχρονα εγκλήματα μας μεταφέρουν με ανατριχιαστικό τρόπο σε στοιχειωμένες ιστορικές τοποθεσίες. Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των Murder Mysteries και των υποθέσεων για δολοφόνους.