To Horror είδος ταινιών έχει γεμίσει τις οθόνες μας απο ταινίες σε βιντεοπαιχνίδια και φυσικά βιβλία. Ο τρόμος είναι ένα συναίσθημα που αναζητάμε, απο πολύ μικροί μέχρι πολύ μεγάλοι. Σήμερα θα σας προτείνουμε 5 απο τις ταινίες που σας προτείνουμε να τρομάξετε απόψε το βράδυ. Τις περισσότερες μπορείτε να τις βρείτε διαθέσιμες στο ελληνικό netflix.

The Conjuring    

 

Το Conjuring, πραγματικά, είναι το υποείδος των horror του haunted-house στα καλύτερά του - και σίγουρα θα το θυμούνται οι μελλοντικοί λάτρεις του horror ως ένα από τα all time classics. Δυστυχώς, το The Conjuring βασίζεται επίσης σε μια αληθινή ιστορία. Αν σας αρέσει, η πρώτη ταινία ενέπνευσε μια ολόκληρη σειρά από sequels.

Death Note    

 

Σίγουρα, το Death Note του Netflix δεν έφτασε στο μεγαλείο του anime στο οποίο βασίζεται, το οποίο βλέπει ένα παιδί να κληρονομεί ένα βιβλίο που του δίνει την ικανότητα να σκοτώνει ανθρώπους. Αλλά στην κινηματογραφική μεταφορά πρωταγωνιστεί ο Willem Dafoe ως ο πανύψηλος, μοχθηρός δαίμονας που στοιχειώνει αυτό το αγόρι. Αξίζει να το παρακολουθήσετε και μόνο για τον Willem Dafoe.

Unfriended

 

Σίγουρα, το Unfriended του 2017 (μια ιστορία λανθασμένης χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ειπώθηκε σε μεγάλο βαθμό μέσω της κάμερας web) είναι ήδη πάρα πολύ ξεπερασμένο. Αλλά είναι διασκεδαστικό! Μια μοναδική σκηνοθετικά προσπάθεια, όπου όλη η ταινία διαδραματίζεται σε μια οθόνη λάπτοπ. 

Bird Box

 

Η Sandra Bullock, η Sarah Paulson, ο Trevante Rhodes και ο John Malkovich πρωταγωνιστούν σε αυτό το δυστοπικό θρίλερ (και την πρωτότυπη ταινία του Netflix) για μια γυναίκα που πρέπει να ταξιδέψει με δεμένα μάτια μαζί με τα παιδιά της στην ασφάλεια καθώς μια αόρατη δύναμη τους καταδιώκει στο ταξίδι τους. Μια ταινία που έσπασε τα play buttons του Netflix και είχε συζητηθεί πολύ.

Cam

 

Η Madeline Brewer υποδύεται μια εντυπωσιακή camgirl που ανακαλύπτει ότι κατά κάποιο τρόπο έχει εισαχθεί σε διάφορα βίντεο που έχουν ανέβει στον ιστότοπο της σε αυτό το θρίλερ τρόμου εμπνευσμένο από το Διαδίκτυο.