📦 Δωρεάν Μεταφορικά για όλο τον Ιούλιο σε BOXNOW lockers, με τον κωδικό freeshippingJULY🚛
📦 Δωρεάν Μεταφορικά για όλο τον Ιούλιο σε BOXNOW lockers, με τον κωδικό freeshippingJULY🚛
Νέες αφίξεις
Super Deals
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα
Ταξινόμηση
Εύρος τιμών
20,00€ - 40,00€
20,00€ 40,00€

Παζλ 2000 Κομμάτια

4
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Υπέροχα παζλ 2000 τεμαχίων μόνο στο eFantasy.gr. Παζλ Tiger's Nest, Bhutan, Lights of Dubai ή παζλ με την Πίζα στην Ιταλία.

Ποια είναι τα βασικά βήματα για να φτιάξω ένα παζλ-puzzle;

Τα βασικά βήματα για να φτιάξετε ένα Παζλ Puzzle είναι:

  • Αρχίστε με τα άκρα και τα πιο ξεκάθαρα κομμάτια,
  • Ταξινομήστε τα κομμάτια σε κατηγορίες,
  • Βρείτε τα κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους,
  • Συνδέστε τα σωστά
  • Ολοκληρώστε το puzzle


Ποια είναι τα οφέλη των παζλ-puzzle;

Τα παζλ εκτός από χαλαρωτικό χόμπι, βοηθούν στη σύνδεση μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων, βελτιώνουν την νοητική ταχύτητα και την βραχυπρόθεσμη μνήμη! Επίσης η επίλυση παζλ απαιτεί συγκέντρωση και υπομονή, που βοηθούν στην διάσπαση προσοχής, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν και στην επίλυση προβλημάτων. Τέλος η επίλυση παζλ δίνει την αίσθηση της μαεστρίας και την επίτευξη κατορθώματος, που εκκρίνουν ντοπαμίνη!

Τι είναι τα παζλ-puzzle και πως λειτουργούν;

Τα Παζλ - Puzzle είναι παιχνίδια που αποτελούνται από κομμάτια που πρέπει να ταιριάξουν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια συνολική εικόνα ή σχέδιο.

Πως μπορώ να αποθηκεύσω τα παζλ-puzzle μου;

Στο eFantasy.gr μπορείτε να βρείτε βάσεις αποθήκευσης για τα παζλ που συναρμολογείτε για να τα μεταφέρετε με ασφάλεια! Για μακροπρόθεσμη αποθήκευση των παζλ, αποθηκεύστε τα κομμάτια σε κλειστό σακουλάκι, διατηρώντας τα μακριά από υγρασία και θερμότητα.

Με τι μπορώ να στερεώσω τα παζλ-puzzle μου;

Για να στερεώσετε τα παζλ σας θα χρειαστείτε μια από τις ειδικές κόλλες για παζλ! Βρείτε στο eFantasy.gr κόλλες για παζλ από εταιρείες όπως Clementoni, Ravensburger κ.α.

Υπάρχει παγκόσμια ημέρα παζλ-puzzle και πότε είναι;

Υπάρχει Παγκόσμια Ημερα Παζλ! στις 29 Ιανουαρίου, μια ημέρα αφιερωμένη στην τέχνη και την επιστήμη των παζλ. Αυτή η ιδιαίτερη μέρα προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν τα πολυάριθμα οφέλη των παζλ, είτε πρόκειται για κλασικά, είτε για σύγχρονα, ψηφιακά παζλ.

Που μπορώ να βρω παζλ-puzzle στην Ελλάδα;

Στο eFantasy.gr Games 'n' Comics θα βρείτε παζλ, σε πολύ καλές τιμές! Κάντε μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα (Λεωνίδα Ιασωνίδου 13, Κέντρο Θεσσαλονίκη και Σμύρνης 13, Ηράκλειο Κρήτης) ή μπείτε στο eFantasy.gr!

0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού