Νέες αφίξεις
Super Deals
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα
Ταξινόμηση
Εύρος τιμών
0,00€ - 0,00€
0,00€ 0,00€
Υποκατηγορία

Warhammer: Age of Sigmar | Kharadron Overlords

0
Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Μπείτε στον μαγικό κόσμο του Warhammer Age of Sigmar με τον στρατό των Kharadron Overlords που θα βρείτε στο eFantasy.gr! Φτιάξτε τα ιπτάμενα αεροσκάφη με steampunk αισθητική και κατατροπώστε τους εχθρούς σας!

Τι είναι οι Kharadron Overlords;

Οι Kharadron Overlords είναι απόγονοι της αυτοκρατορίας Khazalid που μετανάστευσαν στους ουρανούς με τη βοήθεια της aether-gold τεχνολογίας. Ένας στρατός που υπό την σωστή διαχείρισή του έχει μεγάλες δυνατότητες, οι Kharadron Overlords πολεμούν κατά κύριο λόγο εξ αποστάσεως.


Πως λειτουργούν στο παιχνίδι οι Kharadron Overlords;

Οι Kharadron Overlords είναι ένας στρατός από duardin με αεροσκάφη, που επικεντρώνεται στις μάχες εξ αποστάσεως. Οι Kharadron Overlords τα πηγαίνουν εξαιρετικά με την τεχνολογία και μπορούν να εγκαταλείψουν τη μάχη ανά πάσα στιγμή αν επιβιβαστούν στα αεροσκάφη τους!

Τι εργαλεία χρειάζομαι για την συναρμολόγηση μινιατουρών Kharadron Overlords;

Για να συναρμολογήσετε τις μινιατούρες Kharadron Overlords του Warhammer Age of Sigmar θα χρειαστείτε:

  • Ένα κοφτάκι (Clipper) για να κόψετε τις μινιατούρες
  • Ένα κοπίδι (Hobby Knife) για να κόψετε τα περιττά κομμάτια
  • Λίμες για να λειάνετε τις ατέλειες
  • Πινέλα και χρώματα μοντελισμού


Που μπορώ να βρω μινιατούρες και αξεσουάρ Kharadron Overlords για το Warhammer Age of Sigmar στην Ελλάδα;

Μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημα eFantasy.gr Games 'n' Comics στην οδό Ιασωνίδου 13 στη Θεσσαλονίκη και στην οδό Σμύρνης 13 στο Ηράκλειο Κρήτης ή το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση www.eFantasy.gr και να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μινιατούρες Kharadron Overlords για το παιχνίδι Warhammer Age of Sigmar!

Που μπορώ να βρω χρώματα και εργαλεία μοντελισμού στην Ελλάδα;

Στο eFantasy.gr Games 'n' Comics θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να συναρμολογήσετε και να βάψετε τις μινιατούρες σας, σε πολύ καλές τιμές! Κάντε μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα (Λεωνίδα Ιασωνίδου 13, Κέντρο Θεσσαλονίκη και Σμύρνης 13, Ηράκλειο Κρήτης) ή μπείτε στο eFantasy.gr!

0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού