Νέες αφίξεις
Super Deals
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα
Ταξινόμηση
Εύρος τιμών
15,00€ - 50,00€
15,00€ 50,00€

Funko POP! Marvel X-Men Συλλεκτικές Φιγούρες

16
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΕΡΔΟΣ6,35€Για λίγες ημέρες
PRE-ORDERQ2, 2024
Διαθέσιμα: Προπαραγγελία Στο καλάθι:
PRE-ORDERQ2, 2024
PRE-ORDERQ2, 2024
PRE-ORDERQ2, 2024
PRE-ORDERQ2, 2024

Όλοι οι χαρακτήρες από τους X-Men της Marvel όπως ο Wolverine, ο Colossus, ο Professor X, η Rogue, η Mystique και πολλοί ακόμη, βρίσκονται στο eFantasy.gr!

Γιατί να συλλέξετε φιγούρες Funko POP! Marvel X-Men;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συλλέξει κανεις φιγούρες Funko POP! Marvel X-Men.

  • Νοσταλγία: Ξαναζήστε στιγμές από αγαπημένες ταινίες και comics με χαρακτήρες από τους X-Men στη δική σας συλλογή Funko POP!
  • Ποικιλία: Οι X-Men είναι από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της Marvel και για αυτό υπάρχουν πολλές διαφορετικές φιγούρες Funko POP! που αποτυπώνουν διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά και ίδιους χαρακτήρες με διαφορετικές στάσεις και εμφανίσεις!
  • Δυνατότητα επένδυσης: Αν και δεν είναι εγγυημένο, μερικές σπάνιες ή περιορισμένης έκδοσης φιγούρες Funko POP! μπορούν να αυξήσουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους συλλέκτες που απολαμβάνουν το κυνήγι για αυτά τα ειδικά POP!
  • Το τέλειο δώρο: Οι φιγούρες Funko POP! αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε φανατικό των X-Men. Εκπλήξτε έναν φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο με τον αγαπημένο του χαρακτήρα ή ξεκινήστε μια συλλογή για να τη χτίσουν!
  • Προσιτή τιμή: Συλλέξτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από τους X-Men της Marvel χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!

 

Πότε κυκλοφόρησαν οι πρώτες φιγούρες Funko POP! Marvel X-Men;

Οι πρώτες φιγούρες Funko POP! των X-Men από τη Marvel κυκλοφόρησαν το 2014!

Ποιοι χαρακτήρες των X-Men της Marvel έχουν κυκλοφορήσει σε φιγούρες Funko POP!;

Από το 2014 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 80 διαφορετικές φιγούρες Funko POP! με τους X-Men της Marvel, όπως: Emma Frost, Rogue, Wolverine, Cable, Sabretooth, Storm, Colossus, Mystique, Magneto, Deadpool κ.α.

0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού