Νέες αφίξεις
Super Deals
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα
Ταξινόμηση
Εύρος τιμών
17,00€ - 60,00€
17,00€ 60,00€
Υποκατηγορία

Funko POP! Disney Winnie the Pooh Φιγούρες

7
ΚΕΡΔΟΣ13,18€Για λίγες ημέρες
ΚΕΡΔΟΣ21,69€Για λίγες ημέρες
PRE-ORDERQ3, 2024

Βρες Winnie the Pooh Funko Pop της ταινίας της Walt Disney Animation Studios στο eFantasy.gr. Tigger, Eeyore, Piglet, Rabbit, Kanga, Bees και όλοι οι ήρωες της αγαπημένης ταινίας! Κάνε την παραγγελία σου για τα Winnie the Pooh Disney Funko Pop στο eFantasy.gr

Πότε προβλήθηκε για πρώτη φορά ταινία με τον Winnie the Pooh;

Η πρώτη ταινία του Winnie the Pooh της Disney προβλήθηκε το 1966!

Πότε κυκλοφόρησαν τα πρώτα Funko POP! με χαρακτήρες από το franchise Winnie the Pooh;

Τα πρώτα Funko POP! με χαρακτήρες από τις ταινίες του Winnie the Pooh, κυκλοφόρησαν το 2012!

Ποιοι χαρακτήρες από τις ταινίες του Winnie the Pooh έχουν κυκλοφορήσει σε φιγούρες Funko POP!;

Μπορείτε να βρείτε σε φιγούρες Funko POP! χαρακτήρες από τις ταινίες του Winnie the Pooh όπως: Winnie the Pooh, Tigger, Roo, Piglet, Eeyore, Heffalump και άλλους χαρακτήρες σε διάφορες εκδοχές!

Γιατί να συλλέξετε φιγούρες Funko POP! Disney Winnie the Pooh;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να θέλει να συλλέξει Funko POP! Winnie the Pooh της Disney φιγούρες!

  • Νοσταλγία: Ξαναζήστε στιγμές από τις ταινίες της Disney με τη δική σας συλλογή Funko POP! Κάθε φιγούρα αποτυπώνει την ουσία των αγαπημένων σας χαρακτήρων, φέρνοντας ένα κύμα νοσταλγίας στο ράφι σας.
  • Ποικιλία: Η σειρά Funko POP! Winnie the Pooh της Disney προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων και ειδικών εκδόσεων για συλλογή. Υπάρχει ένα Funko POP! για κάθε αγαπημένη σκηνή ή επεισόδιο του θαυμαστή!
  • Δυνατότητα επένδυσης: Αν και δεν είναι εγγυημένο, μερικές σπάνιες ή περιορισμένης έκδοσης φιγούρες Funko POP! μπορούν να αυξήσουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους συλλέκτες που απολαμβάνουν το κυνήγι για αυτά τα ειδικά POP!
  • Το τέλειο δώρο: Οι φιγούρες Funko POP! αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε φανατικό των ταινιών Disney. Εκπλήξτε έναν φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο με τον αγαπημένο του χαρακτήρα ή ξεκινήστε μια συλλογή για να τη χτίσουν
0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού