Νέες αφίξεις
Super Deals
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα
Ταξινόμηση
Εύρος τιμών
15,00€ - 20,00€
15,00€ 20,00€
Υποκατηγορία

Funko POP! Animation Care Bears Φιγούρες

3
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
PRE-ORDERQ3, 2024

Funko POP! Animation με όλους τους χαρακτήρες από τη σειρά Care Bears, όπως Wish Bear, Hopeful Heart Bear, True Heart Bear, Friend Bear, Champ Bear και πολλοί ακόμη, βρίσκονται στο eFantasy.gr! Συλλέξτε τους και δημιουργήστε τη δική σας συλλογή από Funko POP! Animation!

Πότε δημιουργήθηκαν τα Care Bears;

Τα Care Bears δημιουργήθηκαν το 1981 από την καλλιτέχνη Elena Kucharik και χρησιμοποιήθηκαν σε ευχετήριες κάρτες. Την άνοιξη του 1983 δημιουργήθηκαν οι πρώτες λούτρινες φιγούρες Care Bears και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο animation Care Bears που προβλήθηκε στην τηλεόραση!

Τι είναι τα Care Bears;

Τα Care Bears είναι πολύχρωμα αρκουδάκια, που χρησιμοποιήθηκαν τη δεκαετια του 1980 σε ευχετήριες κάρτες. Η όλη ιδέα πίσω από τη δημιουργία τους, ήταν για να βοηθήσουν στην έκφραση των συναισθημάτων!

Πόσα Care Bears υπάρχουν;

Πλέον υπάρχουν περισσότερα από 60 διαφορετικά αρκουδάκια Care Bears, όμως τα 10 πρώτα ήταν τα: Bedtime Bear, Birthday Bear, Cheer Bear, Friend Bear, Funshine Bear, Good Luck Bear, Grumpy Bear, Love-a-Lot Bear, Tenderheart Bear, και Wish Bear!

Πόσα Funko POP! Care Bears έχουν κυκλοφορήσει;

Προς το παρόν έχουν κυκλοφορήσει περίπου 20 διαφορετικές φιγούρες Funko POP! από τη σειρά Care Bears! Μερικά από αυτά είναι: 

  • Funshine Bear: Το αρκουδάκι της καλοπέρασης!
  • Cheer Bear: Το αρκουδάκι που βοηθάει τους άλλους να βλέπουν πάντα τη θετική πλευρά!
  • Good Luck Bear: Το αρκουδάκι της καλής τύχης!
  • Friend Bear: Το αρκουδάκι είναι η καλύτερη φίλη!

Πότε κυκλοφόρησαν οι πρώτες φιγούρες Funko POP! Care Bears;

Οι πρώτες φιγούρες Funko POP! Care Bears κυκλοφόρησαν το 2018!

Γιατί να συλλέξει κανείς Funko POP! Care Bears;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να θέλει να συλλέξει Funko POP! Friends φιγούρες, ειδικά με θέμα τα "Φιλαράκια":

  • Νοσταλγία: Θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια με τις αξιολάτρευτες φιγούρες Funko POP! Care Bears!
  • Ποικιλία: Η σειρά Funko POP! Care Bears προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων και ειδικών εκδόσεων για συλλογή. 
  • Συλλογή: Οι φιγούρες Funko POP! είναι πλέον πολύ δημοφιλής επιλογή για συλλογή, γιατί πέρα από την προσιτή τιμή και την ποικιλία τους, είναι αρκετά χαριτωμένες φιγούρες με retro εμφάνιση που ταιριάζει στην αισθητική κάθε χώρου!
  • Το τέλειο δώρο: Οι φιγούρες Funko POP! αποτελούν το ιδανικό δώρο, αφού η αρχική τους εμφάνιση ήταν σε ευχετήριες κάρτες!
0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού