Νέες αφίξεις
Super Deals
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα
Ταξινόμηση
Εύρος τιμών
15,00€ - 70,00€
15,00€ 70,00€

Funko POP! Disney 100th Anniversary Φιγούρες

16
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΕΡΔΟΣ10,94€Για λίγες ημέρες
ΚΕΡΔΟΣ10,65€Για λίγες ημέρες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΕΡΔΟΣ4,35€Για λίγες ημέρες
ΚΕΡΔΟΣ10,65€Για λίγες ημέρες
ΚΕΡΔΟΣ5,40€Για λίγες ημέρες
ΚΕΡΔΟΣ8,09€Για λίγες ημέρες

100th Anniversary Disney Funko POP! στο eFantasy.gr. Κάνε την παραγγελία σου για το Dumbo το ελεφαντάκι με τον Timothy ή την Hannah Montana. Βρες επίσης όλα τα 100th Anniversary Disney Funko Pop όπως Peter Pan και Tinker Bell in Lantern, Tiana and Laveen, Mickey Mouse Disco, Mary Poppins, Moana, Mirabel, Oswald the Lucky Rabbit, Aurora, Elsa

Ποια χρονιά ήταν η 100η επέτειος της Disney;

Η Walt Disney Company γιόρτασε τα 100 της χρόνια στις 16 Οκτωβρίου του 2023!

Ποιοι χαρακτήρες της Disney κυκλοφόρησαν σε Funko POP! για την 100η της επέτειο;

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την δημιουργία της, η Walt Disney Company κυκλοφόρησε πάνω από 40 διαφορετικές φιγούρες Funko POP! μεταξύ των οποίων πανέμορφες εκδοχές από πριγκίπισσες όπως η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Ωραία Κοιμωμένη, η Τιάνα, η Βαϊάνα πάνω στο πλοίο, η Ραπουνζέλ και ο Φλυν, ο Woody από το Toy Story, ακόμα και ο δημιουργός Walt Disney!

Πότε κυκλοφόρησαν οι πρώτες επετειακές φιγούρες Funko POP! για την 100η επέτειο της Disney;

Οι πρώτες επετειακές συλλεκτικές φιγούρες Funko POP! της Disney κυκλοφόρησαν το 2022!

Γιατί να συλλέξετε τις επετειακές φιγούρες Funko POP! Disney 100th Anniversary;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να θέλει να συλλέξει Funko POP! Disney 100th Anniversary φιγούρες!

  • Νοσταλγία: Ξαναζήστε στιγμές από τις ταινίες της Disney με τη δική σας συλλογή Funko POP! Κάθε φιγούρα αποτυπώνει την ουσία των αγαπημένων σας χαρακτήρων, φέρνοντας ένα κύμα νοσταλγίας στο ράφι σας.
  • Ποικιλία: Η σειρά Funko POP! Disney 100th Anniversary προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων και ειδικών εκδόσεων για συλλογή. Υπάρχει ένα Funko POP! για κάθε αγαπημένη σκηνή ή επεισόδιο του θαυμαστή!
  • Δυνατότητα επένδυσης: Αν και δεν είναι εγγυημένο, μερικές σπάνιες ή περιορισμένης έκδοσης φιγούρες Funko POP! μπορούν να αυξήσουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους συλλέκτες που απολαμβάνουν το κυνήγι για αυτά τα ειδικά POP!
  • Το τέλειο δώρο: Οι φιγούρες Funko POP! αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε φανατικό των ταινιών Disney. Εκπλήξτε έναν φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο με τον αγαπημένο του χαρακτήρα ή ξεκινήστε μια συλλογή για να τη χτίσουν
0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού