Νέες αφίξεις
Super Deals
Προπαραγγελίες
Δημοφιλέστερα

Χονδρική Πώληση

Χονδρική Πώληση

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο eFantasy.gr Games 'n' Comics. 

 

Η εταιρεία μας προμηθεύει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο με όλες τις κατηγορίες προϊόντων που θα βρείτε στα online ράφια μας σε προνομιακές τιμές χονδρικής.

 

Εάν επιθυμείτε να γίνετε πελάτης χονδρικής και να απολαμβάνετε ξεχωριστά προνόμια για εσάς και την επιχείρησή σας, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Χονδρικής στο c.bachtsevani@efantasy.gr προκειμένου να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη καρτέλα πελάτη για την εταιρεία σας και να λάβετε εξατομικευμένες πληροφορίες για τις κατηγορίες προϊόντων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.
  2. Στη συνέχεια, θα μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικά παραγγελίες χονδρικής (σημειώνουμε πως μόνο η Τραπεζική Κατάθεση μπορεί να γίνει αποδεκτή για λόγους τιμολόγησης).
  3. Προσωπική επικοινωνία με το Τμήμα Χονδρικής θα ακολουθεί πάντοτε, καθώς θα πρέπει να εκδίδεται πρώτα το τελικό τιμολόγιο πριν προχωρήσετε σε πληρωμή, μέσω τραπεζικης κατάθεσης.

 

Κάνουμε προσπάθεια για να δημιουργήσουμε προσωπική σχέση με κάθε πελάτη χονδρικής και να απευθυνόμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας με τον κατάλληλο τρόπο. Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας!

0 Προϊόντα
0,00
Το καλάθι είναι άδειο
Προβολή καλαθιού