Το τελευταίο έτος δυστυχώς πολλά προϊόντα που δεν εχουν κυκλοφορήσει ακόμη και βρίσκονται σε κατάσταση "Preorder", παρουσιάζουν καθυστερήσεις στο εκτιμώμενο release date τους λόγω γενικευμένης παγκόσμιας κατάστασης καθυστερήσεων στην παραγωγή και διακίνησή τους από τους προμηθευτές μας. Επίσης, λόγω αυτής της κατάστασης, ενδέχεται να δημιουργηθούν και allocation ή τμηματική αποστολή από τους διανομείς.

 

Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες με μεμονωμένες κάρτες TCG μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και 5 εργάσιμες ημερες.

  • Αν είστε Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέγετε "Τοπικός Μεταφορέας" με παράδοση σε 1-2 ημέρες από την στιγμή της αποστολής (δωρεάν μεταφορικά για άνω των 50€ αγορών) ή Παράδοση από το κατάστημα (Click Away) και περιμένετε το ραντεβού σας μέσω email.
  • Αν είστε σε πόλη εκτός Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επιλέγετε "DHL Courier" με παράδοση σε 1-2 ημέρες (από την στιγμή της αποστολής).
  • Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέγετε Speedex ή ΕΛΤΑ courier με παράδοση σε 1-4 ημέρες από την στιγμή της αποστολής (δωρεάν μεταφορικά για άνω των 80€ αγορών).

Positive SSL Wildcard

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με ασφάλεια με Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση ή Paypal.