Τρόποι Αποστολής

Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.
  • Αν είστε Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέγετε "Τοπικός Μεταφορέας" με παράδοση σε 1-3 ημέρες από την στιγμή της αποστολής (δωρεάν μεταφορικά για άνω των 50€ αγορών) ή Παράδοση από το κατάστημα (Click Away) και περιμένετε το ραντεβού σας μέσω email.
  • Αν είστε σε πόλη εκτός Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επιλέγετε "DHL Courier" με παράδοση σε 1-3 ημέρες (από την στιγμή της αποστολής).
  • Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέγετε Speedex ή ΕΛΤΑ courier με παράδοση σε 1-20 ημέρες από την στιγμή της αποστολής (δωρεάν μεταφορικά για άνω των 80€ αγορών).

 

To eFantasy.gr σε συνεργασία με τις courier ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ), SPEEDEX και DHL σας στέλνει με ασφάλεια και ταχύτητα τις παραγγελίες κατευθείαν στον χώρο σας. Επιλέξτε μέθοδο αποστολής Courier Aντικαταβολή (πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής στον courier) μόνο με 3,90 ευρώ και Courier Απλό (πληρώνοντας με Paypal ή τραπεζική κατάθεση) μόνο με 2,90 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους! Από την στιγμή της αποστολής, σε 24 ώρες η παραγγελία φτάνει στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος, ενώ στις πιο δυσπρόσιτες περιοχες της Ελλάδος, εντός 48 ωρών!

Στην Κύπρο στέλνουμε με την KRONOS EXPRESS αλλά και με την DHL, ενω στον υπολοιπο κόσμο με DHL.


Επίσης, όσοι είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, έχουν την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας τους από το κεντρικό μας κατάστημα (Ιασωνίδου 13, περιοχή Καμάρας), γλιτώνοντας κατ'αυτό το τρόπο τα έξοδα αποστολής.

Τέλος, όσοι είναι κάτοικοι Κρήτης, έχουν την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας τους από το υποκατάστημα (Σμύρνης 13, κέντρο Ηρακλειου), γλιτώνοντας κατ'αυτό το τρόπο τα έξοδα αποστολής.

 

Positive SSL Wildcard

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με ασφάλεια με Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση ή Paypal.